Wolfsburg raakt ook Perisic kwijt

Reacties

Ivan Perisic (26) ziet een wens in vervulling gaan. De Kroatische buitenspeler trekt van VfL Wolfsburg naar Italië, waar hij een vijfjarig contract ondertekent met Internazionale. De transfersom bedraagt naar verluidt zo'n zeventien miljoen euro.

Wolfsburg raakt ook Perisic kwijt

Perisic werd al geruime tijd in verband gebracht met een transfer naar Inter. Die is er nu, kort voor het sluiten van de transfermarkt, dan toch gekomen. 'De situatie is zodanig veranderd dat deze transfer een goede oplossing is voor alle partijen', aldus Klaus Allofs, de technisch directeur van Wolfsburg.

Aanvaller Perisic kwam in twee seizoenen namens de ploeg van trainer Dieter Hecking tot zeventig optredens in de Bundesliga. Daarin was hij achttien keer trefzeker en leverde de ex-speler van onder meer Borussia Dortmund, Club Brugge en FC Sochaux twaalf assists. Hij tekende in Milaan tot medio 2020.

Voor VfL Wolfsburg is Perisic de tweede vaste waarde die vertrekt. Eerder op de dag kwam de miljoenentransfer van Kevin De Bruyne naar Manchester City rond.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.