WK-sensatie Campbell krijgt kans bij Arsenal

Reacties

De Costa Ricaanse sterspeler Joel Campbell krijgt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen de kans bij Arsenal. De aanvaller is al sinds 2011 eigendom van de club. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan het Griekse Olympiakos Piraeus.

WK-sensatie Campbell krijgt kans bij Arsenal

Al in 2011 nam Arsenal Campbell over van Deportivo Saprissa. Drie jaar later krijgt de Costa Ricaanse aanvaller pas echt de kans in Londen. Hij mag zich in de voorbereiding op het nieuwe seizoen bewijzen in de selectie van manager Arsène Wenger, meldt de BBC.

Campbell, nog in het bezit van een eenjarig contract bij The Gunners, kwam door zijn goede optredens op dit WK weer in beeld bij Arsenal. Wanneer hij bij de eerste selectie aan zal sluiten is nog onbekend; dit is mede afhankelijk van hoever hij met zijn land reikt op het WK. Zaterdag speelt Campbell in de kwartfinale met Costa Rica tegen Nederland.

Campbell kende geen gelukkige start bij Arsenal. In het seizoen 2011/12 werd de Costa Ricaan direct noodgedwongen verhuurd aan het Franse Lorient. Hij was namelijk nog niet in het bezit van een werkvergunning. Een jaar later besloot Arsenal hem opnieuw uit te lenen, dit keer aan Real Betis. Afgelopen seizoen kwam de nu 22-jarige aanvaller uit voor het Griekse Olympiakos Piraeus. Daar scoorde hij in 31 wedstrijden acht keer.

Volg Oranje op de voet met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.