Winter stuurt 'onprofessionele' Zivkovic naar huis

Reacties

Richairo Zivkovic is uit de selectie van Oranje Onder-19 gezet. Dat meldt trainer Aron Winter. 'Soms ben je als bondscoach genoodzaakt in te grijpen', aldus de oud-international.

Winter stuurt 'onprofessionele' Zivkovic naar huis

Volgens Winter maakte Zivkovic er een potje van bij het elftal Onder-19. 'Richairo is wegens onprofessioneel gedrag naar huis gestuurd', laat hij weten. De aanvaller kreeg diverse waarschuwingen van Winter, maar paste zijn gedrag niet aan. 'Hij heeft meerdere kansen gehad.'

Sinds zijn overstap van FC Groningen naar Ajax, afgelopen zomer, gaat het Zivkovic niet voor de wind. De spits rekende op een kans in het eerste elftal van de landskampioen, maar speelde tot zijn onvrede in de competitie nog geen minuut voor de hoofdmacht. Wel kwam hij tot één optreden namens Ajax 1 in het bekertoernooi. Daarnaast speelde Zivkovic tien duels voor Jong Ajax, waarin hij negenmaal trefzeker was.

Oranje Onder-19 speelt dinsdag een oefenduel met de leeftijdgenoten uit België. Die wedstrijd wordt gespeeld in Uden en begint om 19.00 uur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.