Wilshere nadert rentree bij Arsenal na maanden afwezigheid

Reacties

Na maanden van blessureleed heeft Jack Wilshere weer minuten gemaakt. In het tweede van Arsenal speelde de Engelsman mee tegen de reserves van Stoke City (4-1 zege). De 23-jarige middenvelder lijkt klaar voor een terugkeer in het eerste eltal van The Gunners.

Wilshere nadert rentree bij Arsenal na maanden afwezigheid

Wilshere staat al sinds november langs de kant met enkelproblemen. Zelf was hij zeer tevreden over zijn terugkeer op het veld. 'Je kan trainen zoveel als je wilt, maar om wedstrijdfit te worden moet je ook daadwerkelijk spelen,' aldus de Engelse international op de clubsite. Wilshere lijkt op tijd fit te zijn voor het restant van het seizoen waarin onder meer een halve finale van de FA Cup tegen Reading wacht.

Wilshere hoopt dan ook nog zijn steentje te kunnen bijdrage tijdens het slot van het seizoen. 'Als je geblesseerd bent en je krijgt een datum te horen waarop je weer fit bent, dan kijk je altijd naar de wedstrijden rond die tijd. Naast de halve finale in het toernooi om de FA Cup moeten we ook nog belangrijke wedstrijden tegen bijvoorbeeld Manchester United spelen.'

Arsenal staat tweede in de Premier League en is in een felle strijd verwikkeld met Manchester United en Manchester City om de plaatsen twee en drie, die directe plaatsing voor de Champions League garanderen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.