Willems nu ook gepasseerd bij PSV

Reacties

De niet voor Oranje geselecteerde Jetro Willems is ook zijn plek bij PSV kwijt. Trainer Phillip Cocu heeft hem gepasseerd voor het thuisduel van zaterdagavond 19.45 uur met FC Twente.

Willems nu ook gepasseerd bij PSV

Bondscoach Danny Blind vertelde vrijdag nog Willems niet in zijn selectie voor de interlands met België en Luxemburg opgenomen te hebben omdat hij vindt dat de linksback zijn potentie niet waarmaakt. De Oranje-keuzeheer stelde dat de vorig seizoen gelauwerde Willems 'er meer in moet steken'.

Ook Cocu ging vrijdag in op de vormdip van Willems. 'Hij is niet opgeroepen voor Oranje en is nu zelf aan zet om zich terug te knokken. We weten allemaal wat hij in huis heeft. Nu moet hij een tegenslag verwerken, zo mag je dat zien. De bal ligt bij hem. Ik ben ervan overtuigd dat hij het oppakt', aldus Cocu, die eraan toevoegde dat de mindere prestaties van Willems niets met zijn fysieke gestel te maken hebben.

Tegen Twente is Joshua Brenet de vervanger van Willems. Ook Daniel Schwaab heeft plaats moeten maken. De Duitse verdediger stond midweeks in het Champions League-duel met Bayern München (1-2) nog in de basis, maar omdat Cocu nu weer voor vier verdedigers opteert, is aanvaller Steven Bergwijn zijn vervanger. De weer van blessureleed teruggekeerde Luciano Narsingh zit op de Eindhovense bank.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.