Willems maakt rentree na maandenlange afwezigheid

Reacties

Jetro Willems heeft dinsdagavond in de oefenwedstrijd van Jong PSV tegen West Ham United na maandenlange afwezigheid zijn rentree gemaakt op het voetbalveld. De twintigjarige linksback lijkt daardoor op koers te liggen voor de tweede competitiewedstrijd van PSV, komende zaterdag tegen NAC Breda.

Willems maakt rentree na maandenlange afwezigheid

Trainer Phillip Cocu sprak afgelopen vrijdag al de verwachting uit dat Willems er in het eerste thuisduel van het nieuwe Eredivisieseizoen weer bij zou zijn. Nu Willems dinsdagavond voor het eerst sinds 13 april weer minuten maakt in het shirt van PSV, komt een terugkeer in de hoofdmacht van de Eindhovenaren een stap dichterbij.

Daarmee nadert ook het moment dat Cocu weer over zijn sterkste elftal – afgezien van de zware knieblessure van Stijn Schaars - kan beschikken. Afgelopen zondag was vooral de defensie van PSV op bezoek bij Willem II nog onderbezet. Abel Tamata verving toen Willems nog, terwijl Joshua Brenet op de rechtsbackpositie de honneurs waarnam voor de Colombiaanse WK-ganger Santiago Arias.

Memphis Depay en Georginio Wijnaldum stonden na hun WK-optreden met het Nederlands elftal wel al voor het eerst in de basis. En Cocu kan spoedig ook Karim Rekik weer verwelkomen. De negentienjarige verdediger staat op het punt opnieuw een jaar op huurbasis over te komen van Manchester City. Vorig seizoen was Rekik een vaste kracht in de defensie van de Eindhovenaren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.