Willems moet pas op de plaats maken bij PSV

Reacties

Jetro Willems (20) moet de eerste oefenwedstrijden van PSV in de voorbereiding aan zich voorbij laten gaan. De linksback liep in de slotfase van de afgelopen competitie een beschadiging aan een knieband op.

Willems moet pas op de plaats maken bij PSV

Maandag werd duidelijk dat Willems nog niet voldoende is hersteld voor het spelen van oefenwedstrijden. Donderdag voetbalt hij zeker niet mee met PSV in Schijndel en ook de twee oefenduels in Oostenrijk, zondag en dinsdag, zal hij moeten missen.

Het meespelen van Willems in de eerste officiële wedstrijden van het seizoen, de derde voorronde van de Europa League op 31 juli en 7 augustus, is daardoor ook twijfelachtig. PSV zal geen risico’s nemen met de eerste linksback uit de selectie. Zijn stand-in Abel Tamata heeft reeds te horen gekregen dat hij mag vertrekken. Jorrit Hendrix kan in geval van nood ook linksback spelen, net als de beloften Sander Heesakkers en Jordy de Wijs.

Willems mocht bij de start van de voorbereiding delen van de groepstrainingen meedoen, waaronder de kleinere pass- en trapvormen. Daar bleek zijn gekwetste knie echter nog niet tegen bestand. De Rotterdammer moet even een stapje terug doen en werkte dinsdag apart van de groep.

Volg Oranje op de voet met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.