Willem II krijgt matchpoint II: de kans op promotie naar de Eredivisie

ADVERTORIAL - Willem II krijgt vrijdagavond opnieuw de kans om promotie naar de Eredivisie veilig te stellen. De Tilburgers moeten hun tweede matchpoint verzilveren tegen het geduchte FC Dordrecht. Bij een overwinning is Willem II zelfs officieus kampioen. Unibet heeft mooie odds in petto rondom het mogelijke aanstaande promotiefeest.

Willem II krijgt matchpoint II: de kans op promotie naar de Eredivisie
FC Dordrecht
FC Dordrecht
1 - 1
Willem II
Willem II

Een week geleden mocht Willem II voor het eerst aantreden in een duel om promotie naar de Eredivisie. In het eigen Koning Willem II Stadion kwam FC Groningen op bezoek. De Tilburgers hadden drie punten nodig, maar kregen er uiteindelijk maar één. Het maakt de huidige tussenstand in de Keuken Kampioen Divisie nu zo:

Tussenstand KKD

1. Willem II - 75 punten 2. Roda JC - 72 punten 3. FC Groningen - 71 punten

Het mooie voor Willem II is dat Groningen en Roda JC in de laatste speelronde tegen elkaar spelen. Omdat één van de twee of beide clubs dan punten gaat verliezen, heeft Willem II aan een punt genoeg tegen Dordrecht. Unibet hanteert een quotering van 3.60 voor een gelijkspel van de Tilburgers en daarnaast staat de quotering rondom de weddenschap 'Willem II wint of speelt gelijk' op 1.54. Een overwinning van de club uit Brabant zou betekenen dat de club in ieder geval officieus kampioen is, ervan uitgaande dat Roda zijn plicht doet door in eigen huis van SC Cambuur te winnen. De quotering voor een overwinning van Willem II staat op 2.35.

Willem II heeft dus genoeg aan een punt, maar het staat vast dat dit alsnog een lastig verhaal kan worden. Dordrecht bezet namelijk de vierde plaats in de KKD en is daarmee de achtervolger van de top drie. Dat komt mede door Ilias Sebaoui, de man die dit seizoen van Feyenoord wordt gehuurd. De Belg was deze voetbaljaargang al goed voor elf goals en zes assists en kreeg de afgelopen weken ook nog eens heugelijk nieuws te verwerken. Naar verluidt zijn de Rotterdammers bezig om zijn contract te verlengen én mogelijk wint hij het bronzen schild in de KKD. Veel onderliggende redenen voor Sebaoui om nog wat extra gas te geven tijdens deze laatste weken. Unibet hanteert een odd van 3.35 voor een goal van de aanvaller.

Odds overige doelpuntenmakers

- Rene Kriwak: 2.45
- Mathis Suray: 2.90
- Shiloh 't Zand: 3.80

- Jeredy Hilterman: 2.05
- Jeremy Bokila: 2.50
- Thijs Oosting: 3.30

Klik hier om de weddenschappen te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's