Waarom Lewandowski gas moet geven tegen het gedegradeerde Almería

ADVERTORIAL - Barcelona neemt het donderdagavond in een uitwedstrijd op tegen het al gedegradeerde Alméria. De Catalanen kunnen geen kampioen meer worden, maar strijden nog volle bak om de tweede plaats. Blik vooruit en speel mee bij TOTO! In deze preview speciaal aandacht voor Robert Lewandowski, die zelf ook nog in een individuele strijd verwikkeld is.

Waarom Lewandowski gas moet geven tegen het gedegradeerde Almería
© Pro Shots
UD Almería
UD Almería
0 - 2
Barcelona
Barcelona

Barcelona speelt vanavond zijn tweede wedstrijd in een tijdsbestek van 72 uur. De Blaugrana wonnen met 2-0 van Real Sociedad in een duel dat volgens Xavi intens is geweest. De oefenmeester van de Catalanen kondigde al aan dat hij de nodige spelers rust gaat geven omdat hij 'fitte benen' nodig heeft.

Naar alle waarschijnlijkheid geldt dat niet voor Lewandowski. De spits is de enige speler uit de voorhoede die maandag vroegtijdig naar de zijlijn werd gehaald en is dus op papier het meest fit van allemaal. Bovendien maakt de Pool nog kans om topscorer van La Liga te worden. Met nog drie wedstrijden op de rol bedraagt de achterstand op Girona-spits Artem Dovbyk - zijn grootste concurrent - drie goals.

Outright topscorers La Liga

- Artem Dovbyk (20 goals): 1.80
- Jude Bellingham (19 goals): 3.25
- Alexander Sorloth (19 goals): 3.50
- Robert Lewandowski (17 goals): 8.00

Om voor het tweede seizoen op rij Pichichi te kunnen worden, moet Lewandowski dus nog flink gas geven de komende dagen. Daar zou het al gedegradeerde Almería op papier een prima prooi voor kunnen zijn. TOTO hanteert quoteringen van 1.65, 4.40 en 14.00 voor respectievelijk minimaal één, twee en drie goals van de spits.

Overige doelpuntenmakers

- Ferran Torres: 2.30
- Lamine Yamal: 2.55
- Raphinha: 2.55

Klik hier om één van de weddenschappen te spelen bij TOTO!

Welkomstbonus
Nog geen account bij TOTO? Registreer je dan hier en maak gebruik van de welkomstbonus. Activeer deze, stort dan pas een bedrag van 10 euro en zet deze in op een weddenschap naar keuze met een quotering van 1.50 of meer. Wanneer je dit hebt gedaan, ontvang je in totaal 50 euro aan free bets. Deze zijn zeven dagen geldig.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's