Willem II kiest tussen Aalbers en Smulders als directeur

Reacties

Willem II beslist op korte termijn of het Carlos Aalbers of Hans Smulders aanstelt als technisch directeur. Aalbers heeft momenteel een sportmanagementbedrijf, Smulders is technisch manager van FC Eindhoven.

Willem II kiest tussen Aalbers en Smulders als directeur

rmijn

Aalbers was eerder zes seizoenen werkzaam als technisch directeur van NEC, de club waar hij zijn hele profcarrière voetbalde (1982-1995) en als beleidsbepaler een positieve transferbalans van zo’n tien miljoen euro realiseerde. Smulders staat te boek als de architect van het sportieve succes van FC Eindhoven. Die club presteert al een aantal seizoenen ver boven de verwachtingen die bij het bescheiden budget horen.

De directie van Willem II heeft vorige week gesprekken gevoerd met beiden en koppelt de voorkeur momenteel terug naar de raad van commissarissen. Volgende week wil dat orgaan een beslissing nemen. In Tilburg zal de nieuwe technisch directeur gaan samenwerken met hoofdtrainer Jurgen Streppel, die de voorbije jaren een dubbelrol vervulde door beide functies in zijn pakket te hebben.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.