Willem II bouwt verder en droomt van Europees voetbal

Reacties

Nu handhaving in de Eredivisie voor Willem II bijna zeker is, durft de Tilburgse club ook verder te dromen. Zelfs Europese ambities komen daarbij ter sprake.

Willem II bouwt verder en droomt van Europees voetbal

'We staan er goed voor, dat kun je niet ontkennen', stelt trainer Jurgen Streppel van De Tricolores. 'Ook niet dat we op de ranglijst concurreren met de ploegen die om de Europese plaatsen strijden. Om die reden ben ik heel benieuwd naar onze wedstrijd van komende zaterdag tegen Vitesse (de Arnhemmers hebben één punt meer dan de Tilburgers, red.). Ook de duels met Ajax (thuis) en FC Twente (thuis) kunnen interessant worden. Het mooie is dat we er onbevangen naartoe kunnen leven, nu handhaving vrijwel een feit is.'

Dat laatste is voor Willem II tevens belangrijk in de strijd om het langer binden van spelers met aflopende contracten, zoals Dries Wuytens, Ali Messaoud en Bruno Andrade. Met hen wordt momenteel onderhandeld.

De verbintenis van Stijn Wuytens werd onlangs al wel met een jaar verlengd, terwijl de clubloze Wiljan Pluim (voorheen Vitesse en Roda JC) voor anderhalf jaar is vastgelegd. Willem II hoopt verder ook de huurlingen Kostas Lamprou (Feyenoord) en Jerson Cabral (FC Twente) langer in Tilburg te houden.   

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.