Willem II kaapt Ogbeche weg bij SC Cambuur

Reacties

Bartholomew Ogbeche vertrekt per direct naar Willem II. De aanvaller van SC Cambuur zet in Tilburg zijn handtekening onder een verbintenis die hem tot medio 2018 in het Koning Willem II-stadion moet houden. Trainer Jurgen Streppel heeft met de komst van de 31-jarige spits de door hem zo gewenste aanvalsleider in huis.

Willem II kaapt Ogbeche weg bij SC Cambuur

Ogbeche kwam in het huidige Eredivisie-seizoen in zestien wedstrijden tot negen doelpunten en was bovendien twee keer de aangever bij de Friezen, die op de troosteloze zeventiende plaats bivakkeren. Willem II bezet momenteel de dertiende plaats.

Een winters vertrek van de zesvoudig Nigeriaans international noemde Cambuur-hoofdcoach Henk de Jong laatst nog een regelrechte ramp. 'Zonder Ogbeche wordt handhaving een moeilijk verhaal', liep hij in gesprek met Voetbal International al vooruit op een vertrek van Ogbeche, die eveneens gewild was door FC Twente.

In Tilburg lost Ogbeche juist een probleem op. Op dit moment kiest Streppel bij de Tilburgers namlijk voor middenvelder Nick van der Velden in de punt van de aanval. Aanleiding daarvoor is de situatie van twee andere spitsen, Adem Nemec en de van Ajax gehuurde Richairo Zivkovic. Het duo stelt teleur in Tilburgse dienst. De Tricolores toonden in een eerder stadium al tevergeefs interesse in Excelsior-spits Tom van Weert.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.