Willem II biedt uitkomst voor overbodige Van den Boomen

Reacties

Willem II huurt Branco van den Boomen (21) het komende seizoen van SC Heerenveen. De centrale middenvelder heeft in Friesland nog een tot medio 2018 doorlopend contract, maar kwam niet in de plannen voor van de uit Tilburg naar Heerenveen getrokken trainer Jurgen Streppel.

Willem II biedt uitkomst voor overbodige Van den Boomen

De voormalige contractspeler van FC Eindhoven en (Jong) Ajax keert terug op het oude nest. De middenvelder, die ook uit de voeten kan in het centrum van de defensie, doorliep de jeugdopleiding van de Tricolores voordat hij er werd weggekaapt door de hoofdstedelingen.

'We hebben er gisteren over gesproken en vandaag praten we verder', zegt technisch manager Joris Mathijsen in gesprek met Voetbal International. Eerder versterkte Willem II zich met Elmo Lieftink, Thom Haye, Fran Sol en Andreas Calcan, terwijl Jari Schuurman wordt gehuurd van Feyenoord.

Vorig seizoen kwamen Van den Boomen nog tot 23 Eredivisie-wedstrijden in het blauw-wit van SC Heerenveen. In die duels trof hij één keer doel. Streppel nam hem in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen wel op in zijn wedstrijdselectie, maar gunde Van den Boomen geen speelminuten tegen AZ (2-2).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.