Heerenveen-doelwit Peters wil uitsluitsel over toekomst

Reacties

Jordens Peters (29) hoopt snel duidelijkheid te hebben over zijn toekomst. De aanvoerder van Willem II wordt al weken begeerd door SC Heerenveen, maar de verdediger is nog altijd speler van de Tricolores.

Heerenveen-doelwit Peters wil uitsluitsel over toekomst

'Het zou fijn zijn als ik snel weet waar ik aan toe ben', zegt de Brabander tegen Voetbal International. 'Ik denk dat dit voor alle partijen het beste is.' In Friesland ligt voor Peters een contract klaar, terwijl Willem II ook heeft aangegeven zijn medio 2018 aflopende verbintenis graag te willen verlengen.

'Ik ben ambitieus en 29 jaar. Het lijkt me logisch dat je het als speler graag een stapje hogerop wil proberen. Anderzijds speel ik nu ook bij een heel mooie club. Uiteraard zal ik ook luisteren wat Willem II me te bieden heeft. De mensen hier zijn immers altijd goed voor me geweest.'

Sinds Peters in 2012 transfervrij overkwam van FC Den Bosch, speelde de verdediger 137 officële duels voor Willem II. De laatste drie seizoenen was hij een vaste waarde onder leiding van trainer Jurgen Streppel, die deze zomer in Friesland de opvolger werd van Foppe de Haan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.