Wildschut en Grigg naar Old Trafford in FA Cup

Reacties

Yanic Wildschut reist met Wigan Athletic in de vierde ronde van het toernooi om de FA Cup af naar Manchester. De nummer 23 van het Championship staat op Old Trafford tegenover Manchester United.

Wildschut en Grigg naar Old Trafford in FA Cup

De 25-jarige Wildschut schoot zijn ploeg zaterdag naar de volgende ronde door de 2-0 te maken in het duel met Nottingham Forrest. EK 2016-cultheld Will Grigg had daarvoor al voor de openingstreffer gezorgd. Het duo mag nu proberen om dat kunstje tegen Manchester United te herhalen. Daley Blind zal daar namens The Red Devils een stokje voor proberen te steken.

Ook Premier League-koploper Chelsea staat in de vierde ronde tegenover een club uit de lagere divisies. Brentford staat voor de zware taak de soevereine Londenaren uit het toernooi te knikkeren. Arsenal speelt een uitwedstrijd tegen de winnaar van het duel tussen Southampton en Norwich City, Mancester City wacht de strijd tussen Crystal Palace en Bolton Wanderers af.

Liverpool moet zich eerst in de replay van de derde ronde van vierdedivisionist Plymouth ontdoen. Als dat lukt wacht een thuiswedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers. Alle zestien duels in de vierde ronde van het Engelse bekertoernooi worden tussen 27 en 30 januari gespeeld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.