Wijnaldum laat trip naar Wit-Rusland uit voorzorg schieten

Reacties

PSV-trainer Phillip Cocu kan donderdag in de uitwedstrijd tegen Shakhtyor Soligorsk geen beroep doen op Georginio Wijnaldum. De 23-jarige aanvoerder blijft met hamstringklachten in Eindhoven achter. Ook Santiago Arias gaat niet mee naar Wit-Rusland.

Wijnaldum laat trip naar Wit-Rusland uit voorzorg schieten

PSV laat weten dat Wijnaldum uit voorzorg ontbreekt en dat zijn situatie van 'dag tot dag' zal worden bekeken. Het is een tegenvaller voor Cocu, want sinds Wijnaldum terugkeerde van het WK met Oranje in Brazilië speelde de aanvallende middenvelder al vier keer in de basis. Alleen de voorrondewedstrijden in de Europa League tegen Sankt Pölten liet hij aan zich voorbijgaan.  

De huidige koploper van de Eredivisie zal de 1-0 voorsprong in Wit-Rusland ook moeten verdedigen zonder Arias. De Colombiaanse rechtsback liep vorige week een lieskwetsuur op tijdens de training en miste daardoor ook al de heenwedstrijd en de topper tegen Ajax. Joshua Brenet was in beide duels de vervanger van de 22-jarige WK-ganger. Aanwinst Andrés Guardado is niet speelgerechtigd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.