Wijnaldum: 'Georginio zegt dat 25 geluk gaat brengen'

Eric Botteghin heeft duidelijke gekozen voor de ambities van FC Groningen. De verdediger tekende vrijdagmiddag, net als Giliano Wijnaldum, een contract bij de club uit het Noorden. Wijnaldum komt over van AZ en tekende voor twee seizoenen, terwijl Botteghin een driejarige overeenkomst ondertekende.

Wijnaldum: 'Georginio zegt dat 25 geluk gaat brengen'

'NAC Breda en FC Groningen zijn soortgelijke clubs qua achterban. Het verschil zit hem in de ambities. Waar Groningen duidelijk uitspreekt voor Europees voetbal te gaan, is NAC al tevreden met lijfsbehoud', aldus Botteghin. 'Dat is ook de reden van mijn vertrek uit Breda.

De Braziliaan gaf tevens te kennen verheugd en trots te zijn met zijn overstap. Ook Wijnaldum tekende met trots zijn verbintenis die hem tot de zomer van 2015 bindt aan de Noorderlingen. 'Ik kijk er naar uit om hier te mogen voetballen en hoop me als verdediger verder te ontwikkelen', is de eerste reactie van de twee jaar jongere broer van PSV-er Georginio Wijnaldum.

Zijn oudere broer had ook nog een dringend advies voor Giliano. 'Mijn broer heeft me gezegd om met rugnummer 25 te gaan spelen. Hij heeft gezworen dat dat nummer mij geluk gaat brengen', aldus de verdediger. Georgino Wijnaldum speelde in zijn Feyenoord-tijd met rugnummer 25. Bij PSV draagt Wijnaldum het tricot met nummer tien.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen