West Ham heeft aanvallers terug voor clash met Spurs

Reacties

West Ham United is bezig aan zijn beste seizoen ooit in de Premier League, maar dat geldt ook voor rivaal en aanstaand tegenstander Tottenham Hotspur (woensdag 20.45 uur).

West Ham heeft aanvallers terug voor clash met Spurs

'Leuk om te horen dat we de meeste punten ooit hebben na 27 wedstrijden, dat wist ik niet', neemt Slaven Bilic tijdens zijn perspraatje de complimenten over de goede prestaties van de Londenaren in ontvangst. 'Het geeft aan dat we goed bezig zijn, maar in het voetbal telt het verleden niet. Het gaat om vandaag en morgen. Er komt een zware wedstrijd aan', vervolgt de manager van de nummer zes in de Premier League.

'Tottenham verdient het om bovenin mee te doen. Het team doet het fantastisch en heeft de meeste goals gemaakt in de competitie', prijst Bilic de ploeg die op koploper Leicester City (twee punten meer) en zijn eerste Premier League-titel ooit jaagt.

West Ham is echter niet van plan zijn rivaal iets cadeau te geven en Bilic sprak de hoop uit dat de fans zijn elftal massaal naar voren schreeuwen. Want in de aanval heeft de thuisclub een hoop extra opties, met de terugkeer van Diafra Sakho (na een dijbeenblessure). Enner Valencia (enkel) is op de weg terug en Andy Carroll (bovenbeen) is wellicht zelfs weer fit genoeg om te starten. 'Andy kan een enorme impact op ons spel hebben, maar ik weet nog niet of hij klaar is voor negentig minuten', aldus de oefenmeester, die de spits als invaller dit weekend een sterke rentree zag maken tegen Sunderland (1-0).

'Iedereen bij de club kijkt ernaar uit om de ongeslagen serie vast te houden', wijst Carroll zelf naar de indrukwekkende thuisstatus van The Hammers, die al ruim een halfjaar niet meer verloren op Upton Park. 'Maar ook Tottenham zal gebrand zijn op een goed resultaat. Ik verwacht een geweldige wedstrijd.'

Lijstaanvoerder Leicester speelt dinsdagavond al thuis tegen West Bromwich Albion.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.