West Brom breekt clubrecord voor binnenhalen Chadli

Reacties

West Bromwich Albion heeft zich versterkt met Nacer Chadli. De aanvaller, die in Nederland speelde voor AGOVV Apeldoorn en FC Twente, komt voor naar verluidt 15,2 miljoen euro over van Tottenham Hotspur. Chadli tekent voor vier jaar bij WBA.

West Brom breekt clubrecord voor binnenhalen Chadli

Daarmee is Chadli de duurste speler die West Brom ooit heeft aangetrokken binnen de Premier League. De Belg gaat overigens niet de boeken in als de duurste aankoop ooit van de club, want Salomón Rondón was met zeventien miljoen euro nog iets duurder. Hij kwam medio 2015 over van Zenit Sint-Petersburg.

De 27-jarige Chadli had bij Tottenham geen uitzicht meer op een basisplaats. West Brom wilde de Rode Duivel in eerste instantie huren, maar bleek uiteindelijk toch bereid hem voor een fors bedrag te kopen. Tottenham betaalde in de zomer van 2013 zelf ruim acht miljoen euro voor Chadli en maakt dus een forse winst op de linkerspits.

Met de komst van Chadli is West Brom overigens nog lang niet klaar op de transfemarkt. 'We zijn hard bezig. We hebben nog steeds vijf spelers nodig om de selectie rond te maken', zei manager Tony Pulis zondag na de 0-0 tegen Middlesbrough.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.