Weghorst: 'Ik stel geen eisen, dat is onzin'

Reacties

Wout Weghorst sluit een overstap naar de andere kant van de Noordzee niet uit. Celtic en Cardiff City hebben concrete belangstelling, maar de spits van Heracles Almelo kreeg nog geen seintje om te gaan onderhandelen.

Weghorst: 'Ik stel geen eisen, dat is onzin'

Weghorst zou de stap graag maken. Eén ding wil hij echter duidelijk maken: dat hij met de vuist op tafel zou hebben geslagen om een transfer te forceren, klopt van geen kant. 'Die berichten zijn echt totale onzin', zegt hij tegen Voetbal International.

'Ik heb helemaal niets te eisen. De transfermarkt is tot en met 31 januari open. Er kan nog van alles gebeuren, maar wie weet gebeurt er ook wel niets', legt hij uit. Weghorst heeft in Almelo een contract tot het einde van dit seizoen, plus de optie voor nog een jaar.

De spits zou de Noordzee graag oversteken. 'Ik denk dat daar voetbal gespeeld wordt dat bij mij past', zegt Weghorst. 'Of ik er klaar voor ben kun je nooit zeggen. Toen ik van FC Emmen naar Heracles ging, was ik hier in principe vierde spits. Ik heb wel laten zien dat ik in staat ben me te ontwikkelen', gaat de 23-jarige spits verder.

Zolang er niets rond is, gaat Weghorst er vanuit dat hij op 15 januari de competitie hervat met de kraker tegen rivaal FC Twente. 'Het zou dom zijn als ik dat niet zou doen', stelt hij. 'Ik train en blijf scherp. Mocht het deze maand toch niet van een transfer komen, dan ga ik gewoon door waar ik mee bezig ben. Dan komen de clubs in de zomer vast wel weer terug. Ik speel op dit moment bij de nummer vier van de Eredivisie, dus ik ben dik tevreden.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.