Heracles wacht na akkoord met Cardiff op Weghorst

Reacties

Wout Weghorst staat aan de vooravond van een overgang naar het Championship. De 23-jarige spits moet zelf nog wel tot een vergelijk komen met Cardiff City.

Heracles wacht na akkoord met Cardiff op Weghorst

Cardiff City heeft al enige dagen met Heracles Almelo een akkoord over de afkoopsom voor Weghorst (foto), maar de spits is persoonlijk nog niet rond met de club uit Wales. Voorzitter Jan Smit zegt tegen Voetbal International dat de situatie niet is veranderd sinds de twee clubs elkaar hebben gevonden.

Cardiff City kan een extra spits gebruiken, zeker nu Kenwyne Jones tot het einde van het seizoen gaat spelen voor Al Jazira. De international van Trinidad en Tobago verkast op huurbasis naar de Verenigde Arabische Emiraten. De 31-jarige aanvaller krijgt daar te maken met trainer Henk ten Cate.

Weghorst, in wiens contract een optie tot verlenging tot medio 2017 staat, is zondag wel met Heracles op trainingskamp gegaan. De Tukkers bereiden zich in Spanje voor op de tweede seizoenshelft. Ook Oussama Tannane is te vinden in Benahavis. Zijn toekomst is ook ongewis aangezien Heracles al een overeenstemming heeft bereikt over een transfersom met Atalanta Bergamo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.