'We zullen morgen echt niet opeens Eto'o presenteren'

Reacties

ADO Den Haag is nog altijd op zoek naar versterking. Trainer Henk Fraser liet de voorbije weken regelmatig weten dat hij zijn selectie in elke linie wil versterken. Daarbij is het vizier vooral gericht op een aanvaller en een verdediger.

'We zullen morgen echt niet opeens Eto'o presenteren'

Voor die laatste positie test de club deze week Jean-Claude Billong. De twintigjarige Fransman komt nu uit voor New York Red Bulls. 'We hebben hem op beeld gezien en dat zag er goed uit', aldus Fraser tegen Voetbal International. 'Deze week krijgen we de kans hem hier met eigen ogen dagelijks aan het werk te zien. Het is duidelijk dat we in de breedte moeten groeien. We zijn kwetsbaar op het moment dat er blessures of schorsingen zijn.'

Door de Chinese overname moest Fraser lange tijd wachten op mogelijkheden. 'Inmiddels is er meer duidelijk', zegt Fraser, die bij het transferbeleid de komende weken nog nauw contact zal onderhouden met Paul Beyersbergen en Mark van der Kallen.

Totdat het geld is gestort, zijn zij nog formeel de aandeelhouders van ADO Den Haag. 'Het is echt niet zo dat we nu opeens heel spectaculaire dingen moeten verwachten. We kunnen wat andere voorwaarden bieden, maar zullen nog steeds heel inventief moeten zijn. Het is echt niet zo dat we hier morgen opeens Samuel Eto'o presenteren.'

Overigens verwacht Fraser op korte termijn weer beroep te kunnen doen op Danny Bakker. De negentienjarige middenvelder stond de laatste weken aan de kant met een voetblessure, maar maakte afgelopen maandag zijn rentree bij de beloften.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.