'We gaan er alles aan doen het feestje van Ajax te verpesten'

Reacties

De champagne staat koud en het bier is ruimschoots voorradig, maar ADO Den Haag is geenszins van plan komende zondag het decorstuk te zijn in het kampioensfeest van Ajax. De Hagenaars gaan er alles aan doen om de Amsterdamse festiviteiten in de war te sturen.

'We gaan er alles aan doen het feestje van Ajax te verpesten'

Als de Amsterdammers zondag thuis winnen van ADO, is de kans groot dat zij daarmee hun vierde landstitel op rij behalen. De tweede vooorwaarde voor een feest is puntenverlies van Feyenoord in het bijzonder lastige uitduel met PSV.

'Het scenario kan haast niet mooier', aldus ADO-verdediger Tom Beugelsdijk (op de foto juichend met Mike van Duinen) tegenover Voetbal International. 'Zij hebben hun feestje al helemaal voorbereid, maar wij gaan er alles aan doen om de boel te verpesten. Het zou fantastisch zijn als dat lukt. Dan kunnen ze de champagne in de koelkast laten staan.'

Vertrouwen
Een Haags succes in Amsterdam is zeker niet ondenkbaar, want ADO is al negen wedstrijden op rij ongeslagen. 'Het vertrouwen bij ons is heel erg groot en de sfeer in de spelersgroep is uitstekend', stelt Beugelsdijk.

ADO kan in de hoofdstad vrijuit spelen, want door de overwinning op FC Utrecht (4-1) van afgelopen zondag is lijfsbehoud vrijwel zeker. 'Ik maak me daar geen enkele zorgen meer over', aldus Beugelsdijk. 'Wij hebben 37 punten en RKC heeft er dertig. Je kunt mij niet wijs maken dat die ploeg haar laatste drie duels allemaal gaat winnen. Het zit wel goed.' (Reon Boeringa)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.