Beugelsdijk kijkt rond bij mogelijk nieuwe club Blackpool

Reacties

Tom Beugelsdijk staat nadrukkelijk in de belangstelling van Blackpool, de nummer twintig van het Championship. De 23-jarige centrumverdediger van ADO Den Haag keek al rond bij The Seasiders.

Beugelsdijk kijkt rond bij mogelijk nieuwe club Blackpool

Beugelsdijk was dinsdagavond te gast op Bloomfield Road tijdens het competitieduel met Derby County. Blackpool, dat de thuiswedstrijd met 3-1 verloor, kan de verdediger komende zomer transfervrij overnemen.

ADO Den Haag en Beugelsdijk zijn weliswaar al enige tijd in gesprek over het verlengen van de aflopende verbintenis, maar zijn tot dusver nog niet tot een overeenstemming gekomen. Belangstelling uit het buitenland is niet nieuw. Tijdens de winterstop was er interesse vanuit Oekraïne, maar Beugelsdijk wilde toen het seizoen afmaken in Den Haag.

De fysiek sterke verdediger doorliep de jeugdopleiding van de Hagenaars en is de laatste twee seizoenen basispeler in het Kyocera Stadion. Tussendoor werd Beugelsdijk twee keer verhuurd aan Jupiler League-club FC Dordrecht.

De geboren Hagenaar is bezig aan een uitstekend seizoen namens de huidige nummer tien van de Eredivisie. Publiekslieveling Beugelsdijk speelde 28 competitieduels waarin hij drie keer trefzeker was.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.