Voormalig Vitesse-huurling Ohio vertrekt definitief bij Leipzig

Reacties

Noah Ohio vertrekt na drie jaar bij RB Leipzig. De negentienjarige Nederlander heeft een meerjarig contract getekend bij Standard Luik.

Voormalig Vitesse-huurling Ohio vertrekt definitief bij Leipzig
© Pro Shots

Ohio is geboren in Almere, maar sloot op twaalfjarige leeftijd al aan in de academy van Manchester United. Na een jaar stapte hij al over naar stadgenoot Manchester City, om in 2019 vervolgens te vertrekken naar Leipzig. Die club verhuurde Ohio in de tweede helft van het seizoen 2020/21 aan Vitesse, waar de tiener uiteindelijk tot vier optredens in de Eredivisie kwam.

Het afgelopen seizoen speelde Ohio met meer succes op huurbasis voor Austria Wien. In de Oostenrijkse Bundesliga kwam de jonge aanvaller tot vijf competitietreffers. Hoewel hij in Leipzig nog een contract tot medio 2023 had, trekt hij de deur nu achter zich dicht. Bij Standard Luik heeft de jeugdinternational van Oranje een contract tot medio 2026 getekend.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer N. Ohio
Meer over N. Ohio
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.