Matchwinner Ohio ziet ploeggenoot excelleren met briljante wondergoal

Reacties

Jaden Philogene-Bidace. Het is een naam die slechts bij de echte voetbalpuristen bekend zal zijn geweest. Tot dinsdagavond dan, want daar vestigde de jonge vleugelspits zijn naam. Iets wat Jong Oranje-goalgetter Noah Ohio ook deed.

Matchwinner Ohio ziet ploeggenoot excelleren met briljante wondergoal
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Rotherham United
Rotherham United
1 - 2
Hull City
Hull City

Het duo speelt samen in de voorste linie van Hull City, dat op bezoek bij Rotherham United heel goede zaken deed in de strijd om een play-offticket (1-2). Enkel Norwich City houdt Hull op basis van doelsaldo nog weg van de felbegeerde zesde plaats, maar die ploeg heeft een wedstrijd meer gespeeld.

Philogene-Bidace zorgde, in de schaduw van de Champions League-wedstrijden, dinsdagavond voor een spotlight op het Championship. Op onnavolgbare wijze zette de dribbelaar, tevens jeugdinternational voor Engeland, de ene na de andere opponent te kijk, waarna hij tot scoren kwam met een rabona. Sensationeel, al werd de treffer achteraf toegekend aan Rotherham-verdediger Cameron Humphreys.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Vliegende start Ohio
Een kwartier voor tijd vestigde ook Ohio zijn naam in Engeland. De spits, die afgelopen winter vlak voor het sluiten van de transfermarkt Standard Luik tijdelijk achter zich liet om zijn geluk in Engeland te beproeven, maakte zijn eerste doelpunt voor Hull.

De aanvaller van Jong Oranje scoorde voor de nationale ploeg al vijf wedstrijden op rij, maar toonde die kwaliteit nu aan Engeland. De lage schuiver met zijn linkervoet bleek de winnende treffer. Daardoor kent Ohio, die zijn tweede wedstrijd speelde voor de club, in de schaduw van Philogene, een vliegende start.

VI sprak in november uitvoerig met Ohio, die Jude Bellingham als boezemvriend heeft:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.