Voorlopig zit Lodeweges gewoon op de bank bij Cambuur

Reacties

Trainer Dwight Lodeweges zit woensdagavond gewoon op de bank van SC Cambuur tijdens het uitduel bij FC Utrecht. Na de rumoerige toestanden van dinsdagochtend spookten diverse gedachten door het hoofd van Gerald van den Belt, maar de directeur van Cambuur laat weten dat Lodeweges gewoon present is.

Voorlopig zit Lodeweges gewoon op de bank bij Cambuur

Aanhangers van Cambuur maakten tijdens een besloten training hun onvrede kenbaar over het vertrek van Lodeweges naar aartsrivaal SC Heerenveen. Een groep van dertig fans drong het stadion, waar de training gehouden werd, binnen. Zelfs de politie moest eraan te pas komen in Leeuwarden.

Ype Smid maakte via Twitter zijn ongenoegen kenbaar. 'En dat noemt zich supporter van de club. En ook vernielingen toebrengen aan het stadion, heel triest', aldus de voorzitter van SC Cambuur. Nadat de rust was weergekeerd vond er overleg plaats tussen de directie en de technische staf.

'We hebben even overwogen om afscheid van elkaar te nemen, maar in het belang van de club is besloten om door te gaan. Handhaving is van levensbelang', zei directeur Gerald van den Belt tegenover Leeuwarder Courant. Cambuur maakt vooralsnog geen statement. 'We bekijken de situatie wel van dag tot dag.'

Voorlopig verandert er niets aangezien Lodeweges woensdagavond gewoon plaats neemt op de bank in stadion De Galgenwaard. In Utrecht hoopt Cambuur de ongeslagen reeks in de Eredivisie voort te zetten. Tijdens de laatste zeven duels werd er niet verloren en dat leverde dertien punten op.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.