Vitesse-debuut Traoré en Djurdjevic in gevaar

Reacties

Of Vitesse zaterdagavond tegen PEC Zwolle kan beschikken over aanwinsten Uros Djurdjevic en Bertrand Traoré is hoogst onzeker. De twee aanvallers zijn nog altijd in afwachting van hun werkvergunning.

Vitesse-debuut Traoré en Djurdjevic in gevaar

'Of de vergunningen op tijd rondkomen is de vraag. Bij Djurdjevic zit er redelijk schot in, maar rond Traoré (foto) is het afwachten. Hij wacht nog op een stempel', aldus woordvoerster Ester Bal van Vitesse tegenover Voetbal International.

Ook als Djurdjevic en Traoré hun papieren op tijd op orde hebben is het niet zeker dat zij tegen PEC Zwolle in actie komen. Beide spelers trainden deze week niet mee in Arnhem, omdat zij in het buitenland verbleven vanwege het afronden van de papierwinkel. Vooral in het geval van de Serviër is dat een probleem, omdat hij niet wedstrijdfit was op het moment dat hij bij Vitesse arriveerde. Traoré verkeert daarentegen wel in prima conditie.

Indien beide aanvallers zaterdag in Zwolle ontbreken zal trainer Peter Bosz weer moeten improviseren in zijn frontlinie, want vanwege een schorsing kan hij nog niet beschikken over Mike Havenaar. Het verplaatsen van Lucas Piazon naar de spitspositie is in dat geval de meest waarschijnlijke keuze.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.