Vitesse heeft nog geen concrete aanbieding voor Bony

De (nabije) sportieve toekomst van Wilfried Bony (24) moet woensdag duidelijk worden. De topscorer van de Eredivisie heeft meerdere keren de hoop uitgesproken nog deze winter te vertrekken bij Vitesse. Woensdag 27 februari sluit de Russische transfermarkt. Tot dit moment heeft Vitesse nog geen enkel serieus bod ontvangen.

Vitesse heeft nog geen concrete aanbieding voor Bony

Interim-directeur Erwin Kasakowski reageert luchtig op de vraag of hij verwacht dat Bony alsnog vertrekt. 'Hij vertrekt elke dag na de training. Dan gaat hij naar huis. De volgende dag komt hij terug, overigens als één van de eersten. Nee, ik denk niet dat hij vertrekt. Tot op dit moment hebben we geen enkel serieus bod ontvangen. Echter, niks is zeker totdat de markt gesloten is.'

Dalibor Lacina, één van de twee zaakwaarnemers van Bony, liet onlangs in de Russische media weten dat Zenit, Anzhi en CSKA Moskou interesse hadden. Guus Hiddink stelde vanuit Rusland dat de Ivoriaan in ieder geval niet naar zijn FC Anzhi komt. Ook Lacina meldde maandag dat er nog niks concreet was. Mocht Bony niet vertrekken, dan speelt hij vrijdagavond met Vitesse gewoon tegen FC Utrecht. (Stef de Bont)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen