Vitesse beslist komende dagen over Obradovic

Reacties

Vitesse neemt binnen afzienbare tijd een beslissing over Ivan Obradovic. De Servische rechtsback traint al enige tijd mee met de selectie van trainer Peter Bosz in de hoop een contract af te dwingen.

Vitesse beslist komende dagen over Obradovic

'De komende dagen nemen wij een beslissing over Obradovic', zegt technisch directeur Mo Allach tegen Voetbal International. De 25-jarige international kreeg tijdens het trainingskamp in Abu Dhabi de kans zich te bewijzen. Met name de fitheit van Obradovic speelt een belangrijke rol.

De linksback zit sinds zijn vertrek van afgelopen zomer bij Real Zaragoza zonder club. Zijn laatste seizoen in Spaanse dienst werd verpest door een zware knieblessure, die hem tien maanden aan de kant heeft gehouden. Voor een periode van ruim drie jaar bij Real Zaragoza speelde hij in eigen land voor Partizan Belgrado.

Debuut
Zakaria Labyad heeft maandagmiddag zijn debuut gemaakt in het shirt van Vitesse. De middenvelder nam het met Jong Vitesse op tegen de beloften van Go Ahead Eagles. De Arnhemmers wonnen met 2-1. Labyad was de aangever bij de treffer van Mike Havenaar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.