Villarreal loopt schade op bij achtervolging op topdrie

Reacties

Villarreal en Real Betis hebben elkaar in evenwicht gehouden. Zonder Nederlandse inbreng eindigde het duel tussen de nummer vier van de Primera División en de laagvlieger doelpuntloos: 0-0.

Villarreal loopt schade op bij achtervolging op topdrie

Villarreal hoefde geen rekening te houden met Rafael van der Vaart, die ontbrak in de wedstrijdselectie van de bezoekers. Landgenoot Ricky van Wolfswinkel bleef het hele duel op de bank. Zonder de Nederlanders maakte Betis het de thuisploeg knap lastig. Villarreal, dat acht van zijn tien thuisduels in de competitie won, zocht tevergeefs naar een opening.

Hoewel het verdedigend aardig stond bij Betis, vormde scoren wederom het grote probleem voor de club uit Sevilla. De promovendus kwam niet tot scoren in de laatste vijf competitieduels en voegde zaterdagavond een zesde wedstrijd aan die reeks toe. Niet alleen Villarreal-doelman Alphonse Areola bleek onpasseerbaar, ook Betis-keeper Antonio Adán hield zijn doel schoon.

Zo verzuimde Villarreal nummer drie Real Madrid in te halen. Betis neemt iets meer afstand van de degradatiezone. De club van Van der Vaart en Van Wolfswinkel beschikt over een voorsprong van zes punten op Sporting Gijón, dat achttiende staat. Betis is de nummer vijftien van de ranglijst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.