Van der Vaart: 'Dit is het absolute dieptepunt'

Reacties

Rafael van der Vaart is diep teleurgesteld over zijn rol tot nu toe bij Real Betis. De Nederlander had verwacht dat hij een hoofdrol zou spelen bij de Spaanse laagvlieger.

Van der Vaart: 'Dit is het absolute dieptepunt'

In plaats daarvan komt Van der Vaart nauwelijks in actie. Het ontslag van trainer Pepe Mel afgelopen weekend lijkt daar weinig aan te veranderen, want dinsdag werd de ex-Ajacied in de bekerwedstrijd op bezoek bij Sevilla (4-0 nederlaag) buiten de selectie gehouden. 'Ik moet toegeven, dat ik het absolute dieptepunt van mijn loopbaan bereikt heb', stelt Van der Vaart tegenover Bild.

'Ik wil spelen', voegt de 32-jarige linkspoot toe. Van der Vaart begon in de competitie pas twee keer in de basis bij de Andalusische club. Vijf keer mocht hij als invaller opdraven. Hij wacht nog op zijn eerste doelpunt voor de nummer vijftien van de Primera División.

Van der Vaart tekende afgelopen zomer een driejarig contract voor Betis, dat hem transfervrij had overgenomen van Hamburger SV. Een terugkeer naar Ajax behoorde destijds ook tot de mogelijkheden voor de routinier, die eerder voor Real Madrid en Tottenham Hotspur speelde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.