Vilhena emotioneel: 'Heel mooi gebaar van de supporters'

Reacties

Tonny Vilhena heeft na het duel van Feyenoord met PEC Zwolle zijn waardering uitgesproken voor de steun die hij heeft ontvangen de afgelopen tijd.

Vilhena emotioneel: 'Heel mooi gebaar van de supporters'

De 21-jarige Feyenoorder verloor op 31 oktober zijn moeder en liet vervolgens de duels van zijn club met Zorya Luhansk (1-1) en Go Ahead Eagles (1-0) aan zich voorbij gaan. 'Toen ik het slechte nieuws hoorde, was ik wel even van slag', vertelde de middenvelder aan FOX Sports. 'Maar ik ben een liefhebber van het spel en als het aan mij lag was ik een paar dagen later alweer begonnen.' Die rentree werd door de interlandperiode echter uitgesteld tot zondagmiddag in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle (3-0).

Reden voor de Feyenoord-aanhang om Vilhena massaal een hart onder de riem te steken met een sfeeractie. Voor de aftrap van het duel in De Kuip ontstak het gehele publiek sterretjes als eerbetoon. 'Dat was emotioneel', vertelde Vilhena. 'Een heel mooi gebaar van de supporters en van Feyenoord. Dat waardeer ik zeker.'

'Ik heb veel steun gehad van de spelers, de directie, de staf, de medische staf... Eigenlijk iedereen binnen en ook buiten Feyenoord, want ook de supporters leefden heel erg mee. Dat waardeer ik enorm', gaf hij aan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.