Vilhena krijgt prachtig welkom bij terugkeer in De Kuip

Reacties

De Feyenoord-aanhang heeft in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle Tonny Vilhena een hart onder de riem gestoken met een bijzondere sfeeractie. Bij opkomst voor de wedstrijd ontstak het publiek sterretjes (zie filmpjes).

Vilhena krijgt prachtig welkom bij terugkeer in De Kuip

Vilhena verloor begin deze maand zijn moeder en liet wegens dat treurige nieuws verstek gaan tijdens het Europa League-duel met Zorya Luhansk en de uitwedstrijd in de Eredivisie tegen Go Ahead Eagles.

De 21-jarige middenvelder zat in Deventer wel op de tribune en werd toen al positief verrast door een hartverwarmend gebaar door de fans van beide clubs. Zondag wachtte de Oranje-international een nieuwe steunbetuiging.

Bij hoge uitzondering werd ingestemd dat er sterretjes in De Kuip mochten worden afgestoken aan de 'gele zijde' toen de spelers zondagmiddag het veld opkwamen. Het leverde een kippenvel-moment op voor Vilhena, die het publiek bedankte met een applaus.

Vanwege het stormachtige weer was er even twijfel over het doorgaan van de wedstrijd. Feyenoord liet weten dat er ondanks een afgebroken reclamebord gewoon gevoetbald wordt zondagmiddag.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.