Vicente Calderón bomvol bij terugkeer verloren zoon

Reacties

Fernando Torres is zondagmiddag onder grote belangstelling gepresenteerd bij Atlético Madrid, de club waar de spits als jongeling furore maakte. In Estadio Vicente Calderón zaten liefst 45 duizend fans.

Vicente Calderón bomvol bij terugkeer verloren zoon

Zaterdagavond zat de van AC Milan overgekomen Torres (foto uit verleden bij Atlético Madrid) al op de tribune tijdens de 3-1 zege op Levante. De dertigjarige Spanjaard speelt de komende anderhalf jaar op huurbasis voor Atlético Madrid.

Torres keert, na zijn avonturen bij Liverpool, Chelsea en AC Milan die ruim acht jaar in beslag namen, terug in de Spaanse hoofdstad. Een droom die uitkomt. 'Ik kijk ernaar uit om weer in de Spaanse competitie te spelen. Ik heb vorig seizoen als fan genoten van het kampioenschap van Atlético. Nu wil ik onderdeel worden van succes', aldus Torres tijdens zijn presentatie.

Aandacht kwam de voormalige goaltjesdief van Los Rojiblancos en Liverpool zoals gezegd niet te kort. Het rood-witte deel van Madrid liep massaal uit voor de terugkeer van publiekslieveling El Nino.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.