Atlético Madrid sluit verloren zoon Torres weer in de armen

Reacties

Fernando Torres keert na zevenenhalf jaar terug bij Atlético Madrid, dat de dertigjarige spits voor anderhalf jaar huurt van AC Milan. Alessio Cerci bewandelt waarschijnlijk de omgekeerde weg.

Atlético Madrid sluit verloren zoon Torres weer in de armen

Sinds hij Liverpool in januari 2011 verruilde voor Chelsea is Torres geen schim meer van de wereldspits die hij was. Sterker nog, daarna scoorde hij in competitieverband nog maar 21 keer. Een van die doelpunten maakte hij in de Serie A namens Milan, dat de 110-voudige international van Spanje (38 doelpunten) aanvankelijk huurde tot medio 2016. Maar door een speciale constructie - Milan kocht Torres om hem door te kunnen verhuren - is de spits terug bij zijn oude liefde.

Atlético werd al vaker in verband gebracht met de terugkeer van El Niño, maar nu is het er eindelijk van gekomen. De Madrilenen stallen Cerci, die afgelopen zomer overkwam van Torino, het komende half jaar waarschijnlijk bij Milan. Eerder had ook aartsrivaal Internazionale zich gemeld voor de 27-jarige vleugelaanvaller.

Torres debuteerde op 27 mei 2001 in het eerste elftal van Atlético tijdens het thuisduel met Leganés (1-0 winst) en een week later maakte de zeventienjarige aanvaller zijn eerste doelpunt. In totaal zou Torres 91 keer scoren namens Los Colchoneros, die hem in de zomer van 2007 verkochten aan Liverpool.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.