VI volgt Deadline Day op de voet

Reacties

Het transfergeweld zal vandaag voor een laatste keer losbarsten in deze transferzomer. Op de slotdag van de Europese transferdeadline volgt Voetbal International het nieuws rond de Nederlandse clubs én de internationale topclubs op de voet. Via de app, Facebook, Twitter en VI.nl houden we u op de hoogte van het laatste transfernieuws.

VI volgt Deadline Day op de voet

Vertrekt David De Gea alsnog naar Real Madrid? Hoe besteedt VfL Wolfsburg de vele miljoenen die binnenkwamen voor Kevin De Bruyne? En wat heeft dat voor gevolgen voor Ajax en Jasper Cillessen? Slaat ADO Den Haag op de laatste dag nog een keer toe? Waar ligt de sportieve toekomst van Jonathan De Guzman en Virgil van Dijk? Dat en meer vandaag op VI.nl

Zoals gebruikelijk houden we gedurende de dag ook een overzicht bij van de last-minute-transfers in binnen- en buitenland. Tevens zullen steeds ons transferoverzicht per Eredivisieclub aanvullen, zodat u in één oogopslag kunt zien welke versterkingen de gang naar de Eredivisie maakten en wie we in het vervolg moeten gaan missen.

Om helemaal niets te missen volgen we tevens in een liveblog de laatste ontwikkelingen op transfergebied in binnen- en buitenland.

Overigens sluit in Engeland de markt pas een dag later vanwege een nationale vrije dag. De kapitaalkrachtige clubs uit de Premier League kunnen dus ook morgen nog toeslaan op de transfermarkt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.