VI pakt uit met kampioensspecial PSV

Terwijl PSV zondagmiddag massaal de 22ste landstitel in de clubgeschiedenis vierde, legde de redactie van Voetbal International de laatste hand aan een extra dikke kampioensspecial over het Eredivisie-seizoen van PSV. Die verschijnt als losse uitgave naast de reguliere VI.

VI pakt uit met kampioensspecial PSV

De special van VI is een luxe uitgave van liefst 196 pagina’s, met onder meer:
- een kampioensreportage
- een uitgebreid seizoensoverzicht
- een overzicht van eerdere titels van PSV
- alle wedstrijden van het seizoen 2014/15 in beeld
- een grote uitklapposter van de kampioen
- heel veel prachtige fotografie.

Aangezien PSV zaterdag dankzij een 4-1 zege op SC Heerenveen de landstitel pakte, ligt de kampioensspecial van Voetbal International dinsdag 21 april al in de winkels en de PSV-Fanstore. Het unieke nummer is nu al online te bestellen in onze webshop.

Fans uit Eindhoven kunnen deze special zelfs maandag al op een bijzondere en ludieke manier thuisbezorgd krijgen. Als inwoners van Eindhoven de special vóór maandagmiddag 20 april bestellen, ontvangen ze die dezelfde dag nog in huis.

Alle overige bestellingen van de kampioensspecial worden in samenwerking met New York Pizza Eindhoven in de Lichtstad bezorgd. Vóór maandagmiddag 17.00 uur besteld betekent dat je de uitgave nog dezelfde avond krijgt thuisbezorgd in Eindhoven. Bovendien is het ook mogelijk er een pizza-waardebon bij te kopen. Dan ontvang je de PSV-special (ter waarde van €7,95) én een pizza naar keuze voor maar tien euro.

Bestel de kampioensspecial van Voetbal International hier: vi.nl/kampioensspecial

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen