Van der Kuijlen reikt schaal uit bij landstitel PSV

Reacties

Als PSV zaterdagavond in het thuisduel met SC Heerenveen kampioen wordt, zal clubicoon Willy van der Kuijlen (68) de kampioensschaal overhandigen aan aanvoerder Georginio Wijnaldum. Dat heeft de Eindhovense club zojuist bekendgemaakt aan de supporters.

Van der Kuijlen reikt schaal uit bij landstitel PSV

De formatie van trainer Phillip Cocu heeft met nog vier duels te gaan tien punten voorsprong op Ajax. Een zege volstaat dus zaterdagavond (aftrap 19.45 uur) om de 22ste landstitel binnen te halen. De Amsterdammers treffen een dag later in eigen huis NAC Breda.

Van der Kuijlen wordt als Mister PSV gezien. Hij maakte in de Eredivisie liefst 311 goals en is daarmee nog altijd topscorer aller tijden. Van die treffers liet hij het leeuwendeel (308) namens de Eindhovenaren aantekenen.

Als PSV daadwerkelijk de eerste landstitel sinds 2008 binnensleept zaterdag, heeft de volgende dag in Eindhoven de huldiging plaats.

In de nieuwe Voetbal International, die hier te bestellen is en morgen bij de abonnees op de mat valt en in de winkels ligt, is een interview met Van der Kuijlen te lezen. Hij spreekt samen met voormalige PSV'ers Luc Nilis en Mark van Bommel over de landstitel van de Eindhovenaren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.