VI Opinie: Van Gaal de ideale man op Old Trafford

Reacties

De teleurstellende resultaten hebben David Moyes de kop gekost bij Manchester United. Louis van Gaal geldt als beoogde opvolger, maar is het een goede combinatie? Log in met je VI-account en praat mee.

VI Opinie: Van Gaal de ideale man op Old Trafford

Moyes beet zich stuk op de erfenis van Sir Alex Ferguson, die afgelopen zomer na 26 jaar  het stokje overgaf. Slechts tien maanden na het tekenen van zijn zesjarige contract is de vijftigjarige Schot alweer verdwenen uit Old Trafford.

Met het afscheid van Moyes is het speculeren over een opvolger begonnen. Louis van Gaal geldt als een van de favorieten voor de vacature bij Manchester United. De Oranje-bondscoach heeft er geen geheim van gemaakt ook graag in de Premier League te willen werken.

Maar is het ook een goede match Van Gaal en Manchester United? Heeft hij de juiste papieren en ervaring om de gevallen topclub weer in oude glorie te herstellen? Is de selectie kwalitatief simpelweg te mager om successen te boeken? Of zal ook Van Gaal zich vertillen aan de erfenis van Ferguson? Wat vinden jullie? Log in met je VI-account en praat mee.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.