VI Opinie: is Fred Rutten de juiste man voor Feyenoord?

Reacties

In de rubriek VI Opinie krijgen lezers van de website van Voetbal International de gelegenheid mee te praten over prangende en actuele vraagstukken in het voetbal. Dit keer over de aanstelling van Fred Rutten als trainer van Feyenoord.

VI Opinie: is Fred Rutten de juiste man voor Feyenoord?

Rutten zal in Rotterdam een contract voor één jaar tekenen als opvolger van Ronald Koeman. De voormalig trainer van FC Twente, Schalke 04, PSV en Vitesse wordt door technisch directeur Martin van Geel 'een ervaren Nederlandse toptrainer' genoemd.

'Het is dan mooi wanneer je snel en soepel tot een akkoord kunt komen met iemand die zeer hoog op het lijstje genoteerd stond. Fred Rutten is een ervaren oefenmeester die heeft aangetoond spelers beter te kunnen maken en teams vaak aantrekkelijk en goed te laten voetballen. De clubleiding was dan ook unaniem van mening dat hij de juiste man is om het straks, na een paar mooie jaren, over te nemen van Ronald Koeman', aldus Van Geel.

Publiek geheim is dat Rutten niet bovenaan het lijstje van Feyenoord stond. Louis van Gaal en Co Adriaanse bedankten eerder voor de functie in de Kuip. Maar is Fred Rutten de juiste man voor Feyenoord? Gaat hij de Rotterdammers naar een hoger plan tillen of had Feyenoord beter voor een andere trainer kunnen kiezen? Log in met je VI-account en praat mee.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.