Ook Adriaanse heeft geen trek in Feyenoord

Reacties

In navolging van bondscoach Louis van Gaal heeft ook Co Adriaanse ervoor bedankt om Ronald Koeman na dit seizoen op te volgen bij Feyenoord. Dat heeft de ex-trainer van onder meer Willem II, Ajax en AZ laten weten in NOS Studio Voetbal.

Ook Adriaanse heeft geen trek in Feyenoord

Adriaanse gold door zijn succesvolle samenwerking met Feyenoord-technisch directeur Martin van Geel bij Willem II en AZ als een van de topkandidaten in De Kuip. Net als Van Gaal heeft ook Adriaanse aan de td laten weten niet in Rotterdam aan de slag te willen gaan.

'Van Geel stond thuis bij mij op de stoep. Ik was vereerd en verrast', aldus Adriaanse, die niet meteen nee wilde zeggen. 'Ik heb goed met hem samengewerkt bij Willem II en AZ, daarom heb ik erover nagedacht. Maar na vier dagen bedenktijd heb ik toch afgezegd. Ik heb er geen goed gevoel bij.' Het gesprek tussen Van Geel en Adriaanse vond zo'n vier weken geleden plaats.

Rutten
Nu zowel Adriaanse als Van Gaal niet aan de slag gaat in De Kuip, blijven er nog twee topkandidaten over: Vitesse-trainer Peter Bosz - in het verleden al werkzaam in Rotterdam-Zuid als technisch directeur - en de momenteel clubloze Fred Rutten, die eerder al met wisselend succes werkte bij FC Twente, PSV, Schalke 04 en Vitesse. Rutten zou daarbij een streepje voor hebben omdat Bosz vanwege zijn verleden in Rotterdam - als directeur - intern weerstand zou oproepen.

Mogelijk komt ook Huub Stevens, zondag ontslagen bij PAOK Saloniki, nog in beeld. Dat was hij drie jaar geleden wel toen Feyenoord uiteindelijk voor Ronald Koeman koos.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.