VI 49: El Ahmadi, reportage Stevens, Stam, NAC en Huntelaar

Feyenoord maakt een wederopstanding door en het is Karim El Ahmadi die de jeugdige ploeg van Fred Rutten bij de hand neemt. In de nieuwe editie van Voetbal International leest u een interview met de Marokkaanse middenvelder. 'Het is hier soms net een kleuterklas.'

VI 49: El Ahmadi, reportage Stevens, Stam, NAC en Huntelaar

IJzervreter Huub Stevens is terug in de Bundesliga en vierde vorige week vrijdag zijn rentree als trainer van VfB Stuttgart met een overwinning. Verslaggever Peter Wekking maakte een reportage. 'De laatste weken werd ik thuis wel weer wat onrustiger, ik ging ook weer meer wedstrijden op tv kijken', vertelt Stevens. 'Op een gegeven moment zei mijn vrouw: "Volgens mij wordt het tijd".'

Verslaggever Thijs Slegers interviewde Ruud van Nistelrooy. De voormalige spits maakte afgelopen vrijdag zijn debuut als hoofdtrainer in het betaalde voetbal, namens Jong PSV. Het is voor de zeventigvoudige international een totaal nieuwe wereld.

Klaas-Jan Huntelaar maakte afgelopen weekeinde zijn honderdste doelpunt voor Schalke 04, maar wat is zijn toekomst bij de club? In de rubriek Actueel geeft de spits tekst en uitleg. Speciaal voor VI Premium selecteerde Huntelaar zélf zijn vijf mooiste Schalke-goals tot nu toe. Klik hier om het artikel direct te lezen.

Jaap Stam leek eerder dit jaar op weg naar AC Milan, maar koos voor het trainerschap van Jong Ajax, samen met Andries Ulderink. Verslaggever Simon Zwartkruis interviewde het duo voor VI.

In VI nummer 49 leest u ook alles over de onrust bij NAC Breda. Hoe moet het nu verder met De Parel van het Zuiden? Alles wijst op de onvermijdelijke aftocht van technisch directeur Graeme Rutjes.

VI was afgelopen week ook in Verona, waar de Oranje-vrouwen voetbalgeschiedenis schreven door zich voor het eerst te kwalificeren voor een WK. Verslaggever Iwan van Duren was overal bij en schreef er vier pagina’s over in de kroniek Balverliefd.

Achttien van de twintig hoogstgenoteerde UEFA-landen zagen voetballers en scheidsrechters op zwarte lijsten verdwijnen. Valsspelers werden geboeid afgevoerd. Het matchfixing-virus breidt zich steeds verder uit. In VI leest u deze week de top-25 van dit Eurovisie Fix Festival.

Alle artikelen kunt u deze week ook lezen op VI Premium, de online abonneedienst van Voetbal International.

Deze week ook in Voetbal International en op VI Premium:

  • Gastcolumn Mario Been
  • Nico Dijkshoorn over De Kuip en Ben Wijnstekers
  • SC Heerenveen worstelt met wurgconstructie stadion
  • Tien vragen aan Ron Vlaar
  • Trainersjargon: Robby Alflen
  • Vitesse-suprise Denys Oliinyk
  • Ruud van Nistelrooy kijkt zijn ogen uit als trainer in opleiding
  • Fortuna Sittard 60 jaar
Voor een overzicht van alle spraakmakende columns en de volledige inhoud van VI 49 klik hier. Het nieuwe nummer direct bestellen zonder verzendkosten te betalen? Dat kan. Bestel voor 17.00 uur nog, dan wordt uw VI dezelfde dag nog verstuurd en heeft u de nieuwe editie de volgende dag al binnen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen