VI 46: Rutten, Veltman en de roots van Hendrix

De nieuwe editie van het weekblad Voetbal International is weer te bestellen. De artikelen uit het magazine leest u verspreid over de week ook op de online abonneedienst VI Premium. Dit kunt u onder meer verwachten:

VI 46: Rutten, Veltman en de roots van Hendrix

Feyenoord-trainer Fred Rutten staat deze week op de cover van Voetbal International. VI-verslaggever Martijn Krabbendam verbleef een week in het spoor van de Rotterdamse club en volgde de ploeg rond de duels met HNK Rijeka en Vitesse. Feyenoord presteert de laatste weken uitstekend en Rutten is de architect van dat succes. De club is zo tevreden dat er binnenkort al een gesprek gepland staat over contractverlenging van de coach.

Verder in VI deze week een verhaal over Ajax-international Joël Veltman, die zich heeft voorgenomen meedogenlozer te worden. Bij zijn club, maar ook in het Nederlands elftal. ‘Er heerst bij Oranje nu een sfeer dat we iets recht willen zetten.’

Tommy Oar, assistkoning van FC Utrecht, zou in de winterstop weleens naar een andere club kunnen verkassen. De Australiër wekt de belangstelling door zijn goede spel en ziet in Ajax een mooie volgende stap, zegt hij in een interview in VI.

Thijs Slegers trok naar Helden en Panningen, om de roots te traceren van Jorrit Hendrix. Het leverde een fraai portret op van de jeugd en de vroege ambities van het negentienjarige PSV-talent.

Alle artikelen kunt u deze week ook lezen op VI Premium, de online abonneedienst van Voetbal International.

Deze week ook in Voetbal International en op VI Premium:

  • De eerste aflevering van de strip Kick Wilstra en een verhaal met Kick Wilstra-liefhebber Jan Mulder
  • Gastcolumn Bert van Marwijk
  • FBI brengt Sepp Blatter in het nauw
  • Bankzitter: schrijver Özcan Akyol
  • Mitchell Dijks (Willem II) vindt zichzelf niet minder dan Nicolai Boilesen
  • Go Ahead Eagles-voorzitter Edwin Lugt over zijn wereldreizen
  • Klaas-Jan Huntelaar is klaar met de onrust in en rond het Nederlands elftal
  • Daryl Janmaat: ‘Geen ideewaarom ik niet bij Oranje zit’
  • Reportage: crisis bij IJsselmeervogels
Voor een overzicht van alle spraakmakende columns en de volledige inhoud van VI 46 klik hier. Het nieuwe nummer direct bestellen zonder verzendkosten te betalen? Dat kan. Bestel voor 17.00 uur nog, dan wordt uw VI dezelfde dag nog verstuurd en heeft u de nieuwe editie de volgende dag al binnen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen