VI 41: Van Beek, Sigthórsson, Van den Brom en voetbalsteden

In de nieuwe editie van het weekblad Voetbal International zijn deze week diverse grote interviews te lezen. Sven van Beek kende een sterke entree bij Feyenoord en haalde al de voorselectie van Oranje. Deze week spreekt hij zich voor het eerst uit in VI.

VI 41: Van Beek, Sigthórsson, Van den Brom en voetbalsteden

Kolbeinn Sigthórsson stond al vaker in VI en iedere keer kwam hetzelfde thema terug: te weinig doelpunten bij Ajax. Volgende week treft Sigthórsson met IJsland het Nederlands elftal. In de nationale ploeg is de spits beter op dreef dan in Amsterdam. Hoe kan dat? Marco Timmer voelde Sigthórsson aan de tand.

VI streek ook neer in Alkmaar voor een interview met John van den Brom. De coach zat een half jaar thuis en debuteerde afgelopen zondag op de bank van AZ met een 2-2 tegen FC Twente. Hij kijkt terug en vooruit. 'Ik was kapot van mijn ontslag bij Anderlecht.'

Hij is er weer: de jaarlijkse voetbalstedenbijlage in VI. De special telt twintig pagina’s met deze keer speciale aandacht voor de volgende steden, die het bezoeken meer dan waard zijn: Londen, Rome, Southampton, Manchester, München en Barcelona.

Ook in de nieuwe VI:

Alles over Kazachstan, komende vrijdag tegenstander van Oranje
Een reportage over Heracles Almelo
Op bezoek bij Ruud Vormer en Club Brugge
Een interview met Warner Hahn, de Zwarte Panter van PEC Zwolle
Het voetbalsprookje van Vitesse-spits Abiola Dauda
Poster van FC Barcelona

Voor een overzicht van alle spraakmakende columns en de volledige inhoud van VI 41 klik hier. Het nieuwe nummer direct bestellen zonder verzendkosten te betalen? Dat kan. Bestel voor 17.00 uur nog, dan wordt uw VI dezelfde dag nog verstuurd en heeft u de nieuwe editie de volgende dag al binnen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen