'Verwacht dat er veel interesse voor Daley ontstaat'

Reacties

Na zijn sterke prestaties op het WK ligt er deze zomer wellicht een mooie transfer in het verschiet voor Daley Blind. Ajax hoopt de multifunctionele linkspoot aan boord te houden.

'Verwacht dat er veel interesse voor Daley ontstaat'

Als we buitenlandse kranten moeten geloven ligt de halve Europese top aan de voeten van Blind, die in Brazilië bewees dat hij op het allerhoogste niveau als linksback, centrale verdediger en middenvelder uit de voeten kan.

Ajax kent het klappen van de zweep, maar hoopt op het behoud van Blind, wiens contract nog tot 2016 loopt en in de troostfinale tegen Brazilië (0-3) scoorde maar vervolgens een knieblessure opliep. 'Het zou mooi zijn als hij minimaal nog een jaar bij ons blijft', aldus trainer Frank de Boer tijdens een persconferentie.

Rob Jansen, de zaakwaarnemer van Blind, verwacht de nodige beweging. 'Het ligt in de lijn der verwachting dat er voor Daley veel interesse ontstaat', zegt hij tegen Voetbal International. 'Het is wachten tot de transfermarkt echt op gang komt. Als de eerste spelers van club wisselen, gaat de carrousel draaien.'

De Spaanse krant El Mundo Deportivo pakte vrijdag uit met de interesse van Barcelona voor Blind. Jansen hoorde (nog) niets uit Catalonië: 'Maar de kolder van vandaag, kan morgen zomaar realiteit zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.