Vertrek Advocaat verwacht, staf AZ op de schop

Reacties

De technische staf van AZ heeft volgend seizoen een ander gezicht. Los van het verwachte afscheid van trainer Dick Advocaat keren Martin Haar en Piet Keur niet meer terug.

Vertrek Advocaat verwacht, staf AZ op de schop

Advocaat wil na het weekend laten weten waar zijn toekomst ligt. De kans is groot dat de Hagenaar zijn afscheid bij AZ aankondigt. Zijn assistent Martin Haar (foto) kan wel in Alkmaar werkzaam blijven, maar niet meer in zijn huidige functie.

Voor de 61-jarige Zwollenaar, die sinds 2001 assistent is bij AZ, wordt nog gezocht naar een andere invulling van zijn takenpakket. Maar hij zal waarschijnlijk beduidend minder op het veld staan.

Keur krijgt geen nieuw contract meer bij AZ. Na een evaluatie is besloten dat de functie van spitsentrainer overbodig is. Daarmee is de rol van de Zandvoorter uitgespeeld.

Van de huidige staf blijven waarschijnlijk alleen assistent Dennis Haar (zoon van Martin) en keeperstrainer Nick van Aart gehandhaafd. De twee kunnen op korte termijn een aanbieding verwachten, waarmee ze hun werk bij de hoofdmacht van AZ kunnen voortzetten.

Bekijk hier al onze video's
  • Meer over

  • AZ
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.