Verhuurde Hofs rekent op een nieuw contract bij Vitesse

Huurling Nicky Hofs, die zondag tegen Feyenoord debuteerde in het shirt van Willem II (3-1 verlies), gaat er vanuit dat hij aan het einde van het seizoen weer terugkeert naar Vitesse. De 29-jarige middenvelder (foto) heeft een mondeling akkoord met de Arnhemse club over een verlenging van zijn contract tot medio 2014.

Verhuurde Hofs rekent op een nieuw contract bij Vitesse

De clubleiding van Vitesse heeft echter lange tijd niets meer van zich laten horen. Zaakwaarnemer Louis Laros maakt zich, ondanks de consternatie die er nog wel eens heerst op personeelsgebied bij de Gelderse club, geen zorgen.

'Ik ga ervan uit dat het goed komt', zegt de VVCS-vertegenwoordiger. 'Ik heb een akkoord met technisch directeur Ted van Leeuwen, niet met één of andere materiaalman. Er waren getuigen bij en clubeigenaar Merab Jordania stemde ermee in. Wij verwachten nog altijd dat Vitesse met een schriftelijke bevestiging komt.'

Hofs kon tegen Feyenoord niet zijn stempel drukken en zei dat hij nog 'zoekende' is. 'Ik mis nog wedstrijdritme. Ik knok me altijd helemaal leeg. Dat probeer ik over te brengen op mijn medespelers. We gaan er alles aan doen om degradatie te voorkomen', verkondigt hij strijdvaardig.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen