Hofs en Van der Heijden kunnen verlengen in Arnhem

De kans is groot dat Nicky Hofs en Jan-Arie van der Heijden ook volgend seizoen voor Vitesse spelen. Hofs is in het bezit van een aflopend contract, maar sprak eerder al met de clubleiding over het verlengen daarvan. Enkele maanden geleden kreeg de kleine middenvelder al de toezegging op een verlenging van zijn contract, maar tot op heden stond er niets op papier.

Hofs en Van der Heijden kunnen verlengen in Arnhem

'Dat zal niet lang meer duren', aldus technisch directeur Ted van Leeuwen in Voetbal International. 'We komen er wel uit met Nicky. Hij maakt op dit moment niet veel minuten, maar is wel heel belangrijk voor de groep. En wie weet hebben wij hem na de winterstop weer heel hard nodig.'

Behalve de voormalig Feyenoorder, die dit jaar zo goed als zeker aan zijn negende seizoen bij FC Hollywood aan den Rijn gaat beginnen, heeft ook Jan-Arie van der Heijden een aflopend contract in Arnhem. De voormalige Ajacied sprak ook al met de clubleiding, die de optie in zijn contract kan lichten.

'Wij hebben ook de intentie bij Jan-Arie om zijn contract te verlengen,', aldus Van Leeuwen over een van de sterkhouders van de ploeg van trainer Fred Rutten. Vitesse hervat zaterdag in Alkmaar de competitie tegen AZ. In dat duel moet Rutten het sowieso stellen zonder zijn topscorer Wilfried Bony, die met zijn land Ivoorkust deelneemt aan het toernooi om de Afrika Cup in Zuid-Afrika.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's