Verhuur Cerci geeft Milan meer financiële slagkracht

Reacties

Alessio Cerci speelt de rest van het seizoen voor Genoa. AC Milan verhuurt de 28-jarige aanvaller aan de competitiegenoot. Omdat ook Stephan El Shaarawy op weg is naar de uitgang, krijgt de grootmacht in verval daardoor meer financiële slagkracht.

Verhuur Cerci geeft Milan meer financiële slagkracht

Cerci was tot een maand geleden nog een vast gezicht in het basiselftal van trainer Sinisa Mihajlovic, maar zat de laatste drie officiële duels al niet meer bij de wedstrijdselectie. Het duurde echter even voordat zijn tijdelijke overgang naar Genoa beklonken was, omdat de Italiaans international werd gehuurd van Atlético Madrid en gedeeltelijk eigendom is van een Qatarees investeringsfonds.

De man die dankzij een uitstekend seizoen voor Torino zijn transfer naar Atlético verdiende, is de eerste van drie aanvallers die deze winter zouden vertrekken. De aan AS Monaco verhuurde El Shaarawy tekent op korte termijn waarschijnlijk een huurcontract met AS Roma. Luiz Adriano stond op het punt naar China te vertrekken, maar de deal met Jiangsu Suning ging niet door.

Milan-directeur Adriano Galliani kondigde eerder deze maand al aan tot actie over te gaan zodra er enkele spelers van de hand waren gedaan. Dat leidt mogelijk tot concrete interesse voor Anwar El Ghazi. De Ajax-aanvaller is volgens Italiaanse media in beeld bij de Rossoneri en stadgenoot Internazionale, maar de Amsterdammers hoorden nog niets vanuit Milaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.